De Tarieven

The funny thing is, it actually works

De eerste indruk van een woning is het belangrijkst. Als de foto’s niet aanspreken is in 95% van de gevallen de verkoop verkeken. Daarom is verkoopstyling zo belangrijk.

Kosten
Elke woning is anders daarom is de stylingprijs voor elke woning verschillend. De prijs is afhankelijk van de staat van de woning en de grootte. Ook speelt het budget wat de verkoper wil besteden mee. Neem daarom voor uw situatie vrijblijvend contact met mij op. Na een gratis intakegesprek ontvangt u een persoonlijke offerte.

Bij het stylen probeer ik zo veel mogelijk gebruik te maken van uw eigen accessoires en meubels, hier en daar zal ik deze aanvullen met extra accessoires. Deze accessoires worden na de styling uw eigendom. Na de styling kan ik de woning ook professioneel fotograferen. Naast de styling promoot ik uw woning ook op social media.

Fotografie

Voor al u zelf uw woning wilt verkopen of te huur aanbieden.

- De kosten bedragen 181,50 euro incl. BTW.
- U ontvangt hiervoor de fotografie van uw gehele woning, binnen en buiten.

- 18-30 digitaal bewerkte foto's. Geschikt om direct op uw site aan te bieden

Bij slecht weer (regen, storm of sneeuw) worden op een ander moment foto’s van de buitenkant van de woning gemaakt. Een bewolkte of grauwe lucht is niet direct aanleiding om foto’s opnieuw te maken.

De Belastingaftrek

In sommige gevallen mogen de kosten voor verkoopstyling opgevoerd worden bij de belastingaangifte. Uw belastingvoordeel kan, afhankelijk van uw hypotheek, al snel oplopen tot een paar honderd euro.

Koopt u na de verkoop van uw woonhuis een nieuwe woning, dan zijn de verkoopkosten van uw oude woning, aftrekbaar van de overwaarde. De eventuele overwaarde wordt dus lager en het bedrag waarover u (hypotheek)rente af mag trekken wordt daarmee hoger. Afhankelijk van de voorwaarden van uw hypotheek kan dat zelfs oplopen tot een paar honderd euro voordeel!

Wilt u hier meer over weten informeer dan bij uw belastingadviseur voor meer informatie.

Meubelverhuur
- Het inrichten van uw leegstaande woning met de House of KIKI meubelverhuur-service.
- Prijs op aanvraag

Diverse
- voor reisafstanden boven de 20 km vanaf postcode 3814 TE wordt € 0,25 per km doorberekend.

- op de diensten van Sunny Side Up Verkoopstyling & Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Ringweg Kruiskamp 72A, 3814 TE  Amersfoort
mobiel: 06 15 423 724
info@sunnysideupverkoopstyling.nl